Τρόποι Αποστολής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα
 

Επιλέξτε “παραλαβή από το κατάστημα” για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά (e-mail), ώστε να την παραλάβετε.


2. Courier

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει και συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αθήνας ή 1-3 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα. Εξυπηρετούνται τα περισσότερα σημεία της Ελλάδας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας, το οποίο περιέχει τον αριθμό αποστολής (Voucher), με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Πληκτρολογώντας αυτό τον αριθμό στο πεδίο ‘’Αναζήτηση Αποστολής’’ που βρίσκεται στο www.taxydromiki.com ή στο www.gteshops.com μπορείτε να έχετε αναλυτικά στοιχεία για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Η χρέωση γίνεται ως εξής:

 

1) για αγορές εντός Αττικής η χρέωση είναι 2,50€ εώς 2 κιλά.

2) για αγορές από την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι 3,00€ εώς 2 κιλά.

3) για αγορές από νησιωτικούς προορισμούς 5,50€ έως 2 κιλά.

 

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 3,10€ εντός Αττικής εάν το πακέτο έχει βάρος εώς 2 κιλά(+0.81€ για κάθε επιπλέον κιλό). Για χερσαίους εκτός Αττικής 3.70€ έως 2 κιλά(+1.20€ για κάθε επιπλέον κιλό) . Για νησιά 6.40€ έως 2 κιλά(+1.80€ για κάθε επιπλέον κιλό).

Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Για αγορές από 50,00€ και πάνω τα έξοδα αποστολής δωρεάν.

 

Για αποστολή προϊόντων με άλλη courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα εμπορεύματα μεταφέρονται με ευθύνη της courier.