Συμβουλές και λάθη στη χρήση σεσουάρ

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες όταν στεγνώνουν το μαλλί τους με το σεσουάρ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην χρησιμοποιεί πιστολάκι για το στέγνωμα των μαλλιών της; Ακολουθήστε τις συμβουλές που θα βρείτε παρακάτω προκειμένου να αποφύγετε μερικά λάθη που κάνουν οι περισσότερες.

Δεν πρέπει ποτέ να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας αμέσως μόλις βγούμε από το μπάνιο. Τα μαλλιά πρέπει να έχουν σχεδόν στεγνώσει πριν χρησιμοποιήσουμε το πιστολάκι. Οπότε τα στεγνώνουμε πρώτα με μια πετσέτα (ταμποναριστά).

Αν θέλετε να δώσετε μεγαλύτερο όγκο στα μαλλιά σας πρέπει να χτενίσετε τις ρίζες τους χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, Λόγω του σχήματος της βούρτσας δεν υπάρχει δυνατότητα να φτάσει πολύ κοντά στις ρίζες.

Να χρησιμοποιείται σωστές βούρτσες. Για να γίνει πιο λεία η τρίχα χρειάζεται μεγάλη βούρτσα. Αν έχετε ταλαιπωρημένα μαλλιά προσέξτε να χρησιμοποιείται συνθετική βούρτσα ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις βούρτσες που έχουν μέταλλο στη μέση καθώς αυτό ζεσταίνεται και αν και προσφέρει λείανση στην τρίχα ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας.

Ξεκινήστε πρώτα από τις ρίζες των μαλλιών και προς τη μέση, χρησιμοποιώντας τη στρογγυλή βούρτσα, μέχρι να στεγνώσουν καλά οι άκρες και να ασχοληθείτε με αυτές.

Να χρησιμοποιείται πάντα το στόμιο του σεσουάρ για να περιορίζετε τον αέρα στο σημείου που θέλετε να πάει. Μην το αφαιρείτε!

Αφήστε τα μαλλιά σας να κρυώσουν στη βούρτσα και να ηρεμήσουν. Δηλαδή δεν χρειάζεται να τα στεγνώνεται πολύ γρήγορα. Αυτό θα σας χαρίσει μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμά σας και θα κάνει τα μαλλιά σας πιο λεία.

Προσέξτε πως εφαρμόζετε τα προϊόντα για styling. Πρέπει να χρησιμοποιούνται με μέτρο και με σωστό τρόπο. Για περισσότερο όγκο εφαρμόστε στις ρίζες των μαλλιών σας, ενώ η ρήση της λακ πρέπει να γίνεται πάντα από απόσταση για να κατανέμεται σε όλη την επιφάνεια και ομοιόμορφα.

Elsa

Συγγραφέας Άρθρου:

Ονομάζομαι Έλσα και είμαι επαγγελματίας Κομμώτρια, Αισθητικός Άκρων και Μακιγιέζ. Μέσα από την σελίδα μου θα προσπαθήσω να σας δώσω τις καλύτερες συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επικοινωνήσετε μαζί μου.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.